Yemek Pazarı
Yemek Pazarı

Teklif Formu

Adınız Soyadınız

E-posta adresiniz

Telefon

Mesajınız

Yemek Pazarı Yemek Pazarı

Menü

Pendik Yemek Şirketleri

Pendik Yemek Şirketleri

Pendik Yemek Şirketleri

Pendik Yemek Şirketleri

İstanbul Anadolu yakası başta olmak üzere şehrin her yerine sizlere sıcak kaliteli ve lezzetli yemek çözümleri sunuyoruz. Thermoline sistemine sahip olan firmamız istanbulun bir çok şehrine hizmet vermekteyiz. Yerinde üretim hizmeti Pendik Yemek Şirketleri yemek taşıma yemek proje ve organizasyonlarına yemek taşıyan Yemek Pazarı catering firması kaliteli hizmetler vermenin onurunu yaşamaktadır. 

Yemek Pazarı Catering olarak amacımız büyük küçük ve orta ölçekli kurum ve kuruluşlardaki değerli müşterilerimize sağlıklı, besleyici ve insan sağlığını olumlu yönde etkileyen yemeklerimizi insan sağlığına yararlı vitamin, mineral ve protein deposu şeklinde sunmaktır.

Pendik Yemek Şirketleri

Hizmet kalitesini arttırmak daha sağlıklı yemek üretimi yapmak amacıyla mutfağımızın yenilenmesi, sağlıklı koşulların oluşturulması temel adımımızdı. Bu adım, en iyi üretimi planlarken, yatırımlar yaptığımız her gün nasıl daha iyiye gidebilir diye üzerinde çalıştığımız binamızla başladı. Bulaşık yıkama makineleriyle yüksek derecelerde yıkanan bulaşıklarda hijyeni sağladık. Güzel yemek yapmak önemli bir unsur olmasına karşın, onu koruyabilecek kapları sağlamak ta bir oka dar önemlidir. Havalandırma sistemleri, yemeklerin hızlı soğutulması, hızlı pişirme üniteleri ile geleceğin tesislerine bir adım daha yaklaştık.

Personelin eğitimlerini verdirdik; kalite Pendik Yemek Şirketleri yolculuğumuzdaki onların payına düşen kısmı ve bizi markalaştıracak çalışmalarını daha bilinçli yapmalarına yardımcı olmak adına…

Pendik Yemek Şirketleri

Taptaze hazırlanan yemeklerin sevkiyatı
zamanında gerçekleştiriyor, arzu ederseniz yemeğin dağıtımı ve yemekhanenin temizliğini de biz yapıyoruz.

Yemekhanemizde önceden beri ithal et kullanılmamakta olup, yerli ve sertifikalı veteriner ve gıda mühendisi kontrolünde kesilmiş et kullanılmaktadır.

Etler mutfakta özel et işleme ünitesinde hazırlanır ve sadece etlerin muhafaza edildiği -18 et deposunda muhafaza edilmektedir. (et ünitesinde sadece et ürünleri işlenir asla sebze ve meyve ile temas etmez.)

 Et bıçakları sadece etler için kullanılmakta olup,  işlem bitiminde yıkanılarak, sterilizasyon aletinde  sterilize edilmektedir.

Pendik Yemek Şirketleri

Yemekhanemizde hazırlanan yemeklerde kullanılan Pendik Yemek Şirketleri etler her daim iyice kaynatılarak yemeklere katılmaktadır.

 Sürekli ve düzenli olan yetkililerce denetlenen mutfağımız her türlü hijyen ve sağlık koşullarına uygun olarak üretim yapmaktadır.

 Gıda güvenliğini tehdit eden tüm unsurlar açısından gereken önlemler alınmakta ve kontroller yapılmakta olup, mutfak ve yemekhane koşullarımız gerektiğinde müşterilerimizin de izlenimine açıktır.

Yorumlar
Yorum Yap